top of page
-
Er zit wit spul in de Gember Sap / FlesGember bevat dit van nature. Het bezinksel wat je ziet in ons gembersap geeft aan hoe natuurlijk en vers ons sap is. ECHT.PUUR. is de kracht van Gember Member. Goed schudden en het bezinksel mengt zich met het sap en is klaar om te shotten Tip: vergeet niet om altijd een glas water te nuttigen na de shot
-
Hoe wordt jullie sap geperst?Ons sap wordt geperst met een slowjuice machine. Slowjuicen is een perstechniek waarbij de hoeveelheid beweging en wrijving zo laag mogelijk is. Op deze manier behouden we zoveel mogelijk enzymen en voedingstoffen. Slowjuicen is een andere techniek dan persen met een sapcentrifuge. Door de grote kracht gaan vaak waardevolle voedingstoffen verloren bij een sapcentrifuge. Daarom kiest Gember Member voor Slowjuicen en zorgt onze professionele machine ervoor dat er zo min mogelijk voedsel verspild wordt.
-
Wat zijn de ingrediënten en waar vind ik de voedingswaarde van jullie gembersap?De ingrediënten zijn verse gember en verse citroen. De voedingswaarde vind je hieronder.
-
Waar komen jullie ingrediënten vandaan?Onze gember komt uit Ecuador, Brazilië, China en Peru. Onze citroenen komen in de zomer vaak uit Argentinië en Zuid- Afrika, in de winter komen ze uit Egypte, Spanje en soms uit Turkije.
-
Werkt Gember Member volgens de HACCP hygiëne code?Ja, Gember Member voldoet aan de eisen van het HACCP voedselveiligheidssysteem en we zijn aangesloten bij de NVWA. Daarnaast is ons sap getest op voedselveiligheid door een gespecialiseerd microbiologisch laboratorium.
-
Zitten er toegevoegde suikers in jullie gembersap?Ons sap is 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers!
bottom of page