Geniet van deze heerlijke salade met een scheutje Rainbow Yellow . Deze salade is niet alleen verfrissend, maar ook rijk aan smaak en voedingsstoffen. Perfect als lichte maaltijd of als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.
RECEPT:
1 komkommer, in dunne plakjes gesneden
2 tomaten, in partjes gesneden
1 grote gekookte rode biet
Handvol gemengde sla
Scheut verse Rainbow Yellowsap
2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
1/4 kopje granaatappelpitjes
Vers citroensap naar smaak
Keltisch zeezout en peper naar smaak
Balsamicodressing naar smaak
Optioneel: extra vierge olijfolie
BEREIDING:
Snijd de komkommer en rode biet in dunne plakjes en de tomaten in partjes.
Was de gemengde sla grondig en laat uitlekken.
Meng de gesneden komkommer, rode biet, tomaten en gemengde sla in een grote kom.
Strooi de geroosterde pijnboompitten over de salade.
Besprenkel de salade met vers citroensap en Rainbow Yellowsap naar smaak en giet daarover de balsamicodressing. Voeg keltisch zeezout en peper toe voor extra smaak.
Bestrooi de salade met granaatappelpitjes om een zoete en knapperige textuur toe te voegen.
Voor een extra smaakdimensie kun je een scheutje extra vierge olijfolie over de salade druppelen.
Hussel voorzichtig alles door elkaar om de smaken te mengen.
Serveer de salade direct en geniet van de frisse en knapperige combinatie van smaken!
Eet smakelijk!
Comments